vineri, 10 decembrie 2010

cioini.wordpress.com

Salut,

Am mutat o gramada din continutul blog-ului de aici catre blogul cioini.wordpress.com. Acum trebuie sa va conving sa cititi acolo, desi acomodarea cu noul format nu e usoara :) Nici pentru mine nu este usor, dar template-ul lor are mult mai multe optiuni si interactioneaza mult mai bine cu coduri independente - te simti mai Admin, ce mai incolo si'ncoace :)
Am pus pozele mai usor, urcate direct in spatiul lor de hosting, nu ca pe blogspot urcate pe un cont gratuit de pe vreun alt site. Nu zic ca e rau aici, dar e mai bine dincolo. Si in fond trebuie sa evoluam. Mie imi pare rau ca am evoluat spre alt site-mama asa de curand dupa ce am pornit la drum. Dar mai bine mai devreme decat mai tarziu. Sper sa va placa dincolo - inca o chestie care ma face mai admin, cel putin din punctul de vedere al cuiva care n-a prea hotarat in viata lui nici pentru el, daramite pentru altcineva - comentariile imi vin spre aprobare inainte sa apara pe site :)) Ataaat. :) O sa fiu tata lor ce mai.

Sa va spun ce am mai facut astazi... Nimic. Ma tot concentrez sa-mi creasca leucocitele, dar nu ma concentrez destul. Ieri aveam 620 si astazi am750. halal concentrare. Din pacate stau tot week-end-ul aici si nu mai amdecat 3 serii din Two and a Half Men. E foarte tare serialul. Sunt unele replici de agatat destul de bune :) Daca venea vreo fata cu ele la mine, cadeam in plasa :))

Si inca ceva - am intalnit una dintre cele mai organizate femei din viata mea. SI cea mai tare chestie este ca e de varsta mea :) Am intalnit-o doar virtual, dar Cosmin a zis ca asa e si in realitate. M-am intalnit cu ea in real life prin el :) Un pic agitata, dar f organizata. Uimitor. Si are o gramada de activitati: face braduti pt copii, are un fel de post radio online, are site, are si slujba si nu in ultimul rand ajuta oameni cu probleme ca a mea, cu sfaturi, contacte, organizare si imbarbatare. In ultimele zile am intalnit o multime de oameni dezinteresati. Unii ajuta copii, familii fara posibilitati, altii ajuta oameni cu probleme de sanatate sa obtina bani de la stat pentru a-si rezolva problemele in sisteme medicale de afara, cu mai multe posibilitati de tratament.  Mi-a venit o singura locutiune in minte: oameni buni. Cred ca asta spune tot.

Ma duc sa mai pieptan un pic blogul nou si sa postez postarea postata aici si acolo - repetitie enervanta :)


Salutari,

Un comentariu:

  1. :) Dumnezeu sa te pazeasca Andrei. Incearca acatistul Sfantului Nectarie ...

    RăspundețiȘtergere